Wat wij voor je kunnen betekenen?

Insieme richt zich op diverse dienstverlening waar menselijk gedrag in organisaties centraal staat. We schakelen snel en geloven in een persoonlijke aanpak die gericht is op duurzame inzetbaarheid.
Psychische interventie

Met onze psychische interventies helpen wij uw medewerker om grip te krijgen op mentale klachten en actief te werken aan duurzaam herstel. De interventies kunnen ook preventief worden ingezet bij de eerste signalen en voorkomen daarmee langdurig verzuim.

Healthchecks

De health check is een manier om inzicht te krijgen in je eigen gezondheid met behulp van vragenlijsten, fysieke metingen en een adviesgesprek.

Training ACT (acceptance and commitment therapy)

Hoe ga je beter om met de uitdagingen die op jouw pad komen? En wat kan je doen om met meer energie, rust en vertrouwen in het leven te staan?

Fiets inspiratie sessie met Gert Jakobs

Een sportieve kennis- en inspiratiesessie onder leiding van oud profwielrenner Gert Jakobs en trainer en executive coach Anja Oude Geerdink.

Loopbaan begeleiding

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? Tijdens onze loopbaantrajecten helpen we onze cliënten om antwoord te krijgen op deze vragen. Per traject zorgen wij ervoor dat de focus op de juiste vragen komt te liggen.

Bokscoaching

Op zoek naar teamtrainingen waarbij écht impact wordt gemaakt? Boksen als werkvorm is een prachtig middel om thema's, psychologische modellen, gedrag en communicatie inzichtelijk te maken. Het vergroot het leereffect en geeft extra energie.

Mental Check Up

Uw medewerker is nog aan het werk maar ervaart ervaart een verminderde mentale energie. Met de inzet van een Mental Check Up bieden wij u een luisterend oor van één van onze psychologen en praktische tips om de mentale energie te verhogen.

Training en coaching

De arbeidsmarkt, economie en technologische ontwikkelingen lijken wel steeds meer van ons als mens te vragen. Om duurzaam inzetbaar te blijven is het van belang dat er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

Spoor 2 begeleiding

Blijkt dat uw medewerker niet meer terug kan keren binnen de eigen functie of organisatie? Dan dient u een spoor 2 traject op te starten. In dit traject wordt uw medewerker begeleid bij het vinden van een betaalde baan bij een andere werkgever.

Advisering Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit

Investeren in de vitaliteit van uw medewerkers is van essentieel belang om ze duurzaam inzetbaar te houden. Maar hoe implementeer je duurzame inzetbaarheid nu effectief als werkgever? En hoe zorg je bijvoorbeeld voor een samenhangend beleid?

Samen optrekken in duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Kom in contact

Of bel: 076 50 18 581