Over ons

Insieme bestaat inmiddels 24 jaar. We zijn een organisatieontwikkelbureau dat gespecialiseerd is in gezondheidsmanagement. Samen met onze opdrachtgevers trekken we op om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden of weer te krijgen.
Insieme B.V. | Organisatieontwikkeling | Gezondheidsmanagement

"Wat goed is voor de mens is ook goed voor de organisatie."

Landelijk opererend

Met ons team bedienen we heel Nederland, van Groningen tot Maastricht. Daarbij streven we zo veel mogelijk naar een redelijke reistijd voor onze cliënten. Corona heeft echter ook bij ons de ogen geopend als het gaat om werken op afstand. Uit ervaring weten we nu dat fysieke gesprekken lang niet in alle gevallen een voorwaarde zijn voor een succesvol traject. U mag van ons verwachten dat we per afzonderlijk traject samen met de cliënt een passende vorm vinden.  

Kennis en ervaring

Ons team kenmerkt zich door kennis ervaring. We werken met wetenschappelijk onderbouwde modellen en vragenlijsten. Ervaring gaat in onze ogen ook over levenservaring. In combinatie met kennis waarborgen we hiermee dat wij een volwaardige gesprekspartner zijn. In onze trajecten zetten we diverse methodieken en interventies in denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • EMDR
  • ACT (acceptance and commitment therapy)
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Positieve psychologie
Verbinding maken

In onze trajecten nemen we echt de tijd voor onze cliënten en daar waar nodig geven we extra aandacht. We geloven namelijk namelijk dat verbinding maken van essentieel belang is voor het succes van het traject.

Dit doen wij o.a. voor

Maak kennis met ons team

Nicole Born

Psycholoog

Nicole Born

Psycholoog

n.soetiin@insieme.nl

Coaching focust zich niet alleen op wat er niet goed gaat, maar vooral op de gewenste situatie. Wat wil jij bereiken, wat is jouw doel en hoe ga jij dat doen? Mijn ervaring is dat mensen juist daar weer vertrouwen en energie van krijgen!

Sandra Hooijer

Psycholoog

Sandra Hooijer

Psycholoog

s.hooijer@insieme.nl

Door bewust stil te staan bij jezelf, vergroot je zelfmanagement.Met veerkracht en vitaliteit, en oog voor je talenten en kwetsbaarheden, verrijk je je werk – leven.

Claudi Simmes

Psycholoog

Claudi Simmes

Psycholoog

c.simmes@insieme.nl

Ik ben Claudi Simmes, getrouwd en moeder van drie studerende meiden. Mijn passie is muziek maken, zingen, sporten en op vakantie gaan! Mijn kracht is mensen in beweging te zetten. Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!

Anja Oude Geerdink

Consultant (specialisatie verzuimmanagement), (executive)coach, trainer

Anja Oude Geerdink

Consultant (specialisatie verzuimmanagement), (executive)coach, trainer

anja.oudegeerdink@insieme.nl

Nooit boven je, nooit onder je, altijd naast je. Dat is hoe ik mijn dienstverlening vorm geef. Openheid, transparantie en daadkracht gaan hierin samen.

Marike Mulder

Coach

Marike Mulder

Coach

m.mulder@insieme.nl

Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen. Door het krijgen van inzicht, kun jij besluiten en leren om dingen anders te doen op een manier die passend is bij jou. Daar ondersteun ik jou bij, liefst buiten in de natuur.

Ingrid Plaggenborg

Psycholoog

Ingrid Plaggenborg

Psycholoog

i.plaggenborg@insieme.nl

Gedreven, energiek en empathisch met een sterk ontwikkelde sensitiviteit. Altijd op zoek naar het vinden van 'de juiste' interventie die werkt' waardoor iemand weer kan en wil meedoen in de maatschappij met ZIN. Servicegericht en gevoel voor de kern van de hulpvraag.

Dieuwke Aberson

Psycholoog

Dieuwke Aberson

Psycholoog

d.aberson@insieme.nl

Als de spanning oploopt, de vermoeidheid toeslaat en de zin verdwijnt, kijk ik graag mee om te zien hoe de balans tussen draaglast en draagkracht kan worden hersteld. Mijn favoriete definitie van energie is “in werking zijn”.

Bart de Mol

Psycholoog

Bart de Mol

Psycholoog

b.demol@insieme.nl

Zelfmanagement, de regie nemen en in actie komen vergroten jouw kwaliteit van werk en leven. Graag ondersteun ik jou met behulp van mijn pragmatische instelling en empathisch vermogen. Stap voor stap toewerken naar de gewenste situatie, op een manier die bij jou past.

Bianca Room

Psycholoog / Coach

Bianca Room

Psycholoog / Coach

b.room@insieme.nl

Mentaal en fysiek gezond oud worden, hoe doe je dat met alles wat er in het leven speelt? Gelukkig ben je als mens nooit uitgeleerd en na elk consult loop je met tips en trucs de deur uit.

Laura Bruikman

Medewerker Backoffice

Laura Bruikman

Medewerker Backoffice

info@insieme.nl

Mijn naam is Laura Bruikman. Sinds januari 2021 draai ik samen met mijn collega’s de backoffice. Plannen is één van de dingen die ik heel leuk vind om te doen. In mijn vrije tijd wandel ik veel en maak ik graag zelf toetjes.

Karin van den Heuvel

Medewerker Backoffice

Karin van den Heuvel

Medewerker Backoffice

info@insieme.nl

Linda Kayihura

Medewerker Backoffice

Linda Kayihura

Medewerker Backoffice

info@insieme.nl

Sinds juli 2022 werk ik hier als BackOffice medewerker. Ik vind het enorm leuk om te puzzelen met de planning en als student psycholoog vind ik het fijn dat ik hier doorgroeimogelijkheden heb. In mijn vrije tijd luister ik graag naar podcasts tijdens het wandelen.

Samen optrekken in duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Kom in contact

Of bel: 076 50 18 581