Over ons

Insieme bestaat inmiddels 24 jaar. We zijn een organisatieontwikkelbureau dat gespecialiseerd is in gezondheidsmanagement. Samen met onze opdrachtgevers trekken we op om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden of weer te krijgen.
Insieme B.V. | Organisatieontwikkeling | Gezondheidsmanagement

"Wat goed is voor de mens is ook goed voor de organisatie."

Landelijk opererend

Met ons team bedienen we heel Nederland, van Groningen tot Maastricht. Daarbij streven we zo veel mogelijk naar een redelijke reistijd voor onze cliënten. Corona heeft echter ook bij ons de ogen geopend als het gaat om werken op afstand. Uit ervaring weten we nu dat fysieke gesprekken lang niet in alle gevallen een voorwaarde zijn voor een succesvol traject. U mag van ons verwachten dat we per afzonderlijk traject samen met de cliënt een passende vorm vinden.  

Kennis en ervaring

Ons team kenmerkt zich door kennis ervaring. We werken met wetenschappelijk onderbouwde modellen en vragenlijsten. Ervaring gaat in onze ogen ook over levenservaring. In combinatie met kennis waarborgen we hiermee dat wij een volwaardige gesprekspartner zijn. In onze trajecten zetten we diverse methodieken en interventies in denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • EMDR
  • ACT (acceptance and commitment therapy)
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Positieve psychologie
Verbinding maken

In onze trajecten nemen we echt de tijd voor onze cliënten en daar waar nodig geven we extra aandacht. We geloven namelijk namelijk dat verbinding maken van essentieel belang is voor het succes van het traject.

Dit doen wij o.a. voor

Maak kennis met ons team

Nicole Born

Psycholoog

Nicole Born

Psycholoog

n.soetiin@insieme.nl

Coaching focust zich niet alleen op wat er niet goed gaat, maar vooral op de gewenste situatie. Wat wil jij bereiken, wat is jouw doel en hoe ga jij dat doen? Mijn ervaring is dat mensen juist daar weer vertrouwen en energie van krijgen!

Suzanne Kokke

Psycholoog

Suzanne Kokke

Psycholoog

suzanne.kokke@insieme.nl

Mijn aanpak is gericht op het verkrijgen van inzicht en ontwikkelen van vaardigheden die jou helpen om op een voor jou effectievere manier om te gaan met moeilijke situaties die je tegenkomt in je leven. Ieder traject is maatwerk en jouw doel staat hierbij centraal.

Marlies Leemans

Register Arbeidsdeskundige

Marlies Leemans

Register Arbeidsdeskundige

m.leemans@insieme.nl

Je kunt niet altijd je omstandigheden kiezen. Iedereen kan langdurig ziek worden. Je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat. Je houding, je manier van denken en je daden bepalen het vervolg. Jij bent de bestuurder van jouw leven.

Dieuwke Aberson

Psycholoog

Dieuwke Aberson

Psycholoog

d.aberson@insieme.nl

Als de spanning oploopt, de vermoeidheid toeslaat en de zin verdwijnt, kijk ik graag mee om te zien hoe de balans tussen draaglast en draagkracht kan worden hersteld. Mijn favoriete definitie van energie is “in werking zijn”.

Sandra Hooijer

Psycholoog

Sandra Hooijer

Psycholoog

s.hooijer@insieme.nl

Door bewust stil te staan bij jezelf, vergroot je zelfmanagement.Met veerkracht en vitaliteit, en oog voor je talenten en kwetsbaarheden, verrijk je je werk – leven.

Claudi Simmes

Psycholoog

Claudi Simmes

Psycholoog

c.simmes@insieme.nl

Ik ben Claudi Simmes, getrouwd en moeder van drie studerende meiden. Mijn passie is muziek maken, zingen, sporten en op vakantie gaan! Mijn kracht is mensen in beweging te zetten. Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!

Anja Oude Geerdink

Consultant (specialisatie verzuimmanagement), (executive)coach, trainer

Anja Oude Geerdink

Consultant (specialisatie verzuimmanagement), (executive)coach, trainer

anja.oudegeerdink@insieme.nl

Nooit boven je, nooit onder je, altijd naast je. Dat is hoe ik mijn dienstverlening vorm geef. Openheid, transparantie en daadkracht gaan hierin samen.

Ingrid Plaggenborg

Psycholoog

Ingrid Plaggenborg

Psycholoog

i.plaggenborg@insieme.nl

Gedreven, energiek en empathisch met een sterk ontwikkelde sensitiviteit. Altijd op zoek naar het vinden van 'de juiste' interventie die werkt' waardoor iemand weer kan en wil meedoen in de maatschappij met ZIN. Servicegericht en gevoel voor de kern van de hulpvraag.

Bart de Mol

Psycholoog

Bart de Mol

Psycholoog

b.demol@insieme.nl

Zelfmanagement, de regie nemen en in actie komen vergroten jouw kwaliteit van werk en leven. Graag ondersteun ik jou met behulp van mijn pragmatische instelling en empathisch vermogen. Stap voor stap toewerken naar de gewenste situatie, op een manier die bij jou past.

Michelle Niezink

Medewerker Backoffice

Michelle Niezink

Medewerker Backoffice

info@insieme.nl

Ik ben werkzaam als Medewerker Backoffice bij Insieme. Ik ben in mijn element als ik kan regelen, ondersteunen en een uitdaging heb opgelost. Ik ben vaak in het mooie centrum van Den Bosch te vinden, waar ik graag wandel, hardloop of skeeler!

Laura Bruikman

Medewerker Backoffice

Laura Bruikman

Medewerker Backoffice

info@insieme.nl

Mijn naam is Laura Bruikman. Sinds januari 2021 draai ik samen met mijn collega’s de backoffice. Plannen is één van de dingen die ik heel leuk vind om te doen. In mijn vrije tijd wandel ik veel en maak ik graag zelf toetjes.

Anne Marie Keultjes

Medewerker Backoffice

Anne Marie Keultjes

Medewerker Backoffice

info@insieme.nl

Als Medewerker Backoffice haal ik veelvoldoening uit het ondersteunen van mijn collega’szodat de arbeidsprocessen goed verlopen.Mijn hobby’s zijn lezen, film kijken, wandelen, op vakantie gaan en genieten van een goed glas wijn.

Samen optrekken in duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Kom in contact

Of bel: 076 50 18 581