Mental Check Up

Uw medewerker is nog aan het werk maar ervaart ervaart een verminderde mentale energie. Met de inzet van een Mental Check Up bieden wij u een luisterend oor van één van onze psychologen en praktische tips om de mentale energie te verhogen.
Hoe ervaren werknemer de Mental Check Up

"Fijn en zinvol, positieve energie van gekregen en ik voel meer controle over de situatie waar ik in zit."

Cliënt

"Goede inzichten en praktische tips en fijn om buiten het werk een objectieve gesprekspartner te hebben."

Cliënt

"Tijdige inzet van een mental check up levert een positieve bijdrage aan het welbevinden van medewerkers en verkleint de kans op langdurig verzuim. "

Gert-Jan van Beurden
Directeur Eigenaar

Onze werkwijze

1

Aanmelding van uw medewerker
In overleg kunnen we met u afspreken dat medewerkers zichzelf aan mogen. melden.

2

Binnen 7 werkdagen eerste gesprek
Het gesprek vindt plaats via beeldbellen of telefonisch. Aandacht voor problematiek en praktische adviezen vanuit psycholoog.

3

Na ongeveer 3 weken een follow up gesprek
Evaluatie en advisering over mogelijke acties die cliënt zelf kan nemen.

+ 350

Afgelopen jaar meer dan 350 MCU's voltooid

98 %

Raadt een MCU aan

> 5

Gemiddelde wachttijd voor eerste gesprek minder dan 5 werkdagen

Maak kennis met onze behandelaren

Bart de Mol

Psycholoog

Bart de Mol

Psycholoog

Zelfmanagement, de regie nemen en in actie komen vergroten jouw kwaliteit van werk en leven. Graag ondersteun ik jou met behulp van mijn pragmatische instelling en empathisch vermogen. Stap voor stap toewerken naar de gewenste situatie, op een manier die bij jou past.

Dieuwke Aberson

Psycholoog

Dieuwke Aberson

Psycholoog

Als de spanning oploopt, de vermoeidheid toeslaat en de zin verdwijnt, kijk ik graag mee om te zien hoe de balans tussen draaglast en draagkracht kan worden hersteld. Mijn favoriete definitie van energie is “in werking zijn”.

Ingrid Plaggenborg

Psycholoog

Ingrid Plaggenborg

Psycholoog

Gedreven, energiek en empathisch met een sterk ontwikkelde sensitiviteit. Altijd op zoek naar het vinden van 'de juiste' interventie die werkt' waardoor iemand weer kan en wil meedoen in de maatschappij met ZIN. Servicegericht en gevoel voor de kern van de hulpvraag.

Claudi Simmes

Psycholoog

Claudi Simmes

Psycholoog

Ik ben Claudi Simmes, getrouwd en moeder van drie studerende meiden. Mijn passie is muziek maken, zingen, sporten en op vakantie gaan! Mijn kracht is mensen in beweging te zetten. Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!

Nicole Born

Psycholoog

Nicole Born

Psycholoog

Coaching focust zich niet alleen op wat er niet goed gaat, maar vooral op de gewenste situatie. Wat wil jij bereiken, wat is jouw doel en hoe ga jij dat doen? Mijn ervaring is dat mensen juist daar weer vertrouwen en energie van krijgen!

Sandra Hooijer

Psycholoog

Sandra Hooijer

Psycholoog

Door bewust stil te staan bij jezelf, vergroot je zelfmanagement.Met veerkracht en vitaliteit, en oog voor je talenten en kwetsbaarheden, verrijk je je werk – leven.

Samen optrekken in duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Kom in contact

Of bel: 076 50 18 581

Contactformulier

Vul alle velden in!