Training en coaching

De arbeidsmarkt, economie en technologische ontwikkelingen lijken wel steeds meer van ons als mens te vragen. Om duurzaam inzetbaar te blijven is het van belang dat er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
Insieme | Trainingen | Coaching

Insieme verzorgt trainingen op diverse gebieden en thema's, denk hierbij aan:

  • Effectief (persoonlijk) leiderschap

  • Communicatie met impact

  • Mentale weerbaarheid

  • Stress de baas

  • Grip op verzuim voor leidinggevenden

Voorwaarde voor succesvolle trainingen

1

Mindset en inzichten
Deelnemers hebben aan het eind van een sessie hun inzichten verkregen waardoor ze hun mindset t.a.v. het thema positief kunnen beïnvloeden. De juiste mindset is van essentieel belang bij de vertaling naar gedrag.

2

Actie
Deelnemers gaan na de teamsessie met concrete actiepunten aan de slag.

3

Energie
Het programma is levendig en er wordt gebruik gemaakt van diverse werkvormen (boksen als werkvorm heeft in de praktijk veel positieve effecten laten zien in de afgelopen jaren) om aan de ene kant de materie beter te laten beklijven en om deelnemers op een andere manier contact met elkaar te laten maken.

4

Verbinding
De ervaring leert dat met name trajecten van meerdere trainingen een positief effect heeft op de onderlinge verstandhoudingen. We besteden daarin ook aandacht aan het verbeteren van de onderlinge verstandhouding wat ten goede komt aan de sociale hulpbronnen.

Insieme | Trainingen | Boksen

Maak kennis met ons team

Anja Oude Geerdink

Consultant (specialisatie verzuimmanagement), (executive)coach, trainer

Anja Oude Geerdink

Consultant (specialisatie verzuimmanagement), (executive)coach, trainer

Nooit boven je, nooit onder je, altijd naast je. Dat is hoe ik mijn dienstverlening vorm geef. Openheid, transparantie en daadkracht gaan hierin samen.

Gert-Jan van Beurden

Coach, trainer, (directeur eigenaar)

Gert-Jan van Beurden

Coach, trainer, (directeur eigenaar)

Het bestaat niet dat er in de boksring geen klappen op je afkomen. Accepteer dat ze gaan komen en leer er mee om te gaan. Hetzelfde geldt voor het leven, we krijgen van alles te verduren. Gun jezelf dat je er steeds beter mee om leert te gaan.

Claudi Simmes

Psycholoog

Claudi Simmes

Psycholoog

Ik ben Claudi Simmes, getrouwd en moeder van drie studerende meiden. Mijn passie is muziek maken, zingen, sporten en op vakantie gaan! Mijn kracht is mensen in beweging te zetten. Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!

Samen optrekken in duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Kom in contact

Of bel: 076 50 18 581

Contactformulier

Vul alle velden in!