Wie ben ik?

Ik ben Suzanne Kokke, 33 jaar en sinds augustus 2017 werkzaam voor Insieme. Na het afronden van de WO masteropleiding Arbeid-en organisatiepsychologie ben ik werkzaam geweest in de re-integratiebranche. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als HR adviseur. In deze rol zag ik dat veel werknemers te maken hadden met stress- en spanningsklachten. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar Insieme waar ik mijn kennis kan inzetten om mensen te begeleiden naar duurzaam herstel.

Wat doe ik binnen Insieme?

Binnen Insieme ben ik werkzaam als coach/psycholoog. Ik begeleid mensen met stress- en spanningsklachten op individuele basis. Hierbij heb ik een pragmatische aanpak en vind ik het belangrijk dat iemand zelf aan de slag gaat met de verkregen inzichten. Ook begeleid ik medewerkers in het kader van spoor 2 re-integratie. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon voor  externe organisaties.

Waar ligt mijn passie?

Het geeft mij ontzettend veel voldoening dat ik mijn kennis en ervaring in kan zetten om iemand te helpen die op bepaalde punten in zijn of haar leven is vastgelopen om weer in zijn of haar kracht te komen. Naast mijn werk vind ik het leuk om te reizen, sporten en koken.

Mijn lijfspreuk?

“Geloof in jezelf en je bent al halverwege”