Wie ben ik? 

Mijn naam is Sandra Hooijer, registerpsycholoog NIP/Arbeid en organisatie. Sinds 2000 ben ik werkzaam als arbeidspsycholoog, sinds 2019 aan boord gestapt bij de leuke club van Insieme.

Wat doe ik

Psychische interventies, arbeid gerelateerde coaching, loopbaanbegeleiding, re-integratiebegeleiding. In mijn coaching staat het vergroten van psychologische flexibiliteit en veerkracht centraal. Door bewust stil te staan bij jezelf en je ervaringen ontstaat de mogelijkheid te onderzoeken welke gedragskeuzes het best bij je passen. Zo vergroot je je regie en je vitaliteit en verrijk je je werk-leven.
Dit komt ook terug in de groepsgewijze trainingen en workshops die ik bied op het gebied van mindfulness en Acceptance Commitment Therapie

Wat vind ik leuk aan mijn werk

Ik ben geboeid door de mens en zijn relatie tot leven en werk en bied graag ondersteuning aan werknemers en werkgevers om de relatie tussen mens en werk te optimaliseren. Door oog en aandacht te hebben voor de ander en zijn wensen, talenten en kwetsbaarheden. En door samen te kijken hoe die ander tot meer vitaliteit en plezier in werk en leven kan komen.

Waar ligt mijn passie?

Gedurende mijn leven heb ik mij laten inspireren door psychologie uit de oosterse filosofieën, wat gerust samengaat met een nuchtere houding en benadering. Het komt in deze tijd samen met de mindfulness en de Acceptance Commitment Therapie (ACT).

Mijn lijfspreuk?

Bewustheid creëert keuzemogelijkheden, regie en veerkracht.