Wie ben ik?

Mijn naam is Michelle Niezink, geboren in 1997 en ik woon samen met mijn vriend Martijn in het altijd gezellige Den Bosch. In 2016 heb ik mijn diploma tot Directiesecretaresse behaald. Ik wilde graag doorstuderen en heb in 2020 mijn diploma Human Resource Management in ontvangst mogen nemen. Aansluitend hieraan ben ik gestart bij INSIEME. In mijn vrije tijd ben ik vaak in het centrum van Den Bosch te vinden om te lunchen, winkelen of voor een stadswandeling.

Wat doe ik binnen Insieme?

Als Medewerker Back Office zorg ik er samen met mijn collega Daniëlle voor dat alle processen goed verlopen. Hierbij hebben we veel contact met klanten, cliënten en coaches/psychologen. Ook zorgen we voor een goedlopende planning omtrent afspraken van cliënten met de coaches/ psychologen. Hierbij hoort het reserveren van ruimtes, maar ook het snel schakelen bij een afmelding of wijziging in de planning.

Waar ligt mijn passie?

Ik sta graag in contact met mensen en ervaar voldoening wanneer ik een uitdaging heb kunnen oplossen. Ik ben in mijn element als ik kan regelen en ondersteunen. Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers vind ik erg belangrijk. Ik ben blij dat ik hier een (indirecte) bijdrage aan mag leveren.

Mijn lijfspreuk

Ga ervoor en vertrouw in het proces!