Wie ben ik?

Gert-Jan van Beurden en samen met mijn jonge gezin woon ik in de buurt van Den Bosch. Ik geloof onder andere in eigenaarschap, balans en vitaliteit.

Wat doe ik binnen Insieme?

Gedeeltelijk ben ik uitvoerend bezig met vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid, (persoonlijk) leiderschap en loopbaan. Dit gebeurt middels advisering, één op één coaching en teamtraining. Daar waar gepast zet ik boksen als fysieke werkvorm in om kennisoverdracht en gedragsverandering beter te laten beklijven. Daarnaast houd ik mij bezig met de operationele aansturing van Insieme.

Waar ligt mijn passie?

Ik ben een fanatiek bokser en heb een grote interesse in de sport en historie. Daarnaast klus ik graag in en om het huis en heb ik een bijna onstilbare honger naar kennis over het gedrag van mensen en organisaties.

Daarom help ik graag organisaties en hun medewerkers om werk (en privé) duurzaam vorm te geven.

Mijn lijfspreuk?

Het bestaat niet dat er in de boksring geen klappen op je afkomen. Accepteer dat ze gaan komen en leer er mee om te gaan. Hetzelfde geldt voor het leven, we krijgen van alles te verduren. Gun jezelf dat je er steeds beter mee om leert te gaan.