Wie ben ik?

Mijn naam is Claudi Simmes-Heister getrouwd met Rob en moeder van drie studerende meiden. Vanaf 2015 werk ik als arbeids- en organisatie psycholoog, coach en loopbaan professional. Daarvoor heb ik jaren bij de Rabobank gewerkt als coach en leidinggevende. Sinds 2020 ben ik aan boord van Insieme.

Wat doe ik binnen Insieme?

Coaching, psychische begeleiding, 2e spoortrajecten en overige interventies. Het aanpakken van problemen en uitdagingen om een bijdrage te leveren aan de duurzame inzetbaarheid en arbeidsmotivatie van werknemers.

Met psychische begeleiding denk ik, niet alleen de mens maar ook het functioneren van de organisatie, als geheel te verbeteren. Als psycholoog reflecteer, stimuleer en wijs ik op mogelijkheden en verantwoordelijkheden.  Ik heb ruime werkervaring op het gebied van (arbeid gerelateerde) psychische klachten zoals angst, depressie, werkstress, onzekerheid, somatisch onvoldoende verklaarde problematiek of klachten die zijn ontstaan na schokkende gebeurtenissen. Mijn kracht is mensen in beweging te zetten. Verandering begint bij je zelf. Door zelfregie en bewustzijn kun je veranderingen in gang zetten.

Waar ligt mijn passie?

Mijn passie is muziek maken en zingen. Ook vind ik het heerlijk om te sporten. Dit zorgt ervoor dat ik energiek en vitaal blijf waardoor ik met veel passie mijn cliënten te woord kan staan en het beste in de mensen naar boven kan halen.

Mijn lijfspreuk?

Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!