Insieme samen sterk! Gericht op cliënten

Ruim 40% van de langdurig arbeidsongeschikte medewerkers heeft psychische / mentale klachten. Goede begeleiding kan uitkomst bieden. Insieme PSYCHISCH beschikt over een groot aantal erkende en geregistreerde counselors, coachen en psychologen verspreid over het gehele land, met diverse specialismen. Wij spreken over ‘coaches’. Coaching geeft aan waar onze professionals voor staan: het bieden van praktische hulp en begeleiding zodat de werknemer zich sterker voelt, zijn werk weer goed aan kan en, in geval van verzuim, een verantwoorde terugkeer naar het werk wordt versneld. In 90% van de door ons uitgevoerde begeleidingstrajecten wordt het beoogde resultaat behaald.

De medewerker staat centraal. De coach gaat een verbintenis aan met de werknemer, is betrokken en loopt als het ware met hem mee. Daarbij behoudt de coach de noodzakelijke professionele distantie.

De coaches van INSIEME hebben een relevante opleiding én levenservaring.
De coach heeft afhankelijk van zijn specialisme, een relevante opleiding met de bijbehorende registraties. De coaches beschikken over een flinke dosis werk- en levenservaring en richten zich op het welzijn van de werknemer en verantwoorde terugkeer in het arbeidsproces.